AKERSLOOT - LSVV heeft voor de derde keer dit seizoen gelijk gespeeld en wacht nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Op bezoek bij Meervogels'31 eindigde het op 1-1 waar de Langedijkers wellicht meer hadden verdiend, maar de paal tot tweemaal toe geluk in de weg stond.


De ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer schiet zodoende weinig op en is met de drie behaalde punten nog altijd hekkensluiter. Op een loodzwaar veld in Akersloot vielen beide doelpunten al in het eerste kwartier. Verdediger Stijn Beentjes kopte de thuisploeg al in de tweede helft op voorsprong, maar het duurde niet lang voordat Bas Kansen de gelijkmaker liet aantekenen.

Nadien volgde een zware strijd op het zompige veld en had Beentjes vrijstaand ook zomaar een tweede binnen kunnen binnen koppen, maar mikte over. De betere kansen waren echter voor LSVV waar zowel Colin Vennink als Bas Kansen de paal raakten, waardoor het uiteindelijk in een remise eindigde.

Komende zondag mag LSVV in eigen huis tegen Saenden opnieuw op jacht naar de eerste zege. Meervoggels gaat dezelfde dag op bezoek bij koploper HSV.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie