AMSTERDAM - LSVV kent een prima competitiestart met twee overwinningen op rij. Onder stormachtige omstandigheden won de ploeg van trainer Rob Klanker zondag het uitduel bij AGB. Toine Merk, vorige week al verantwoordelijk voor de winnende treffer tegen Legmeervogels, bleek opnieuw het goudhaantje met twee doelpunten.

De zege kwam pas in de laatste minuut tot stand toen Merk scherp reageerde op een ingooi van de thuisploeg en koelbloedig toesloeg. Dit gebeurde nadat LSVV er in de eerste helft eigenlijk nauwelijks aan te pas kwam tegen de op dat moment betere Amsterdammers. Op slag van rust nam de thuisploeg dan ook een voorsprong via Poyraz.

Na de pauze bracht Merk de stand weer in evenwicht na een mooie pass van invaller Joost Groenveld. Het duel bleef spannend tot de laatste minuut waarin de LSVV-aanvaller dus opnieuw zijn waarde bewees: 1-2.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's