BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft ook de tweede competitiewedstrijd verloren. De ploeg van trainer/coach Mark de Vries ging in eigen huis onverdiend en met het kleinst mogelijke verschil onderuit tegen Argon.

Ondanks de nederlaag zal de ploeg met vertrouwen naar de toekomst kijken gezien het spel tegen de ploeg uit Mijdrecht. Jack Schoon was na vijf minuten het dichtst bij een treffer, maar zag de keeper redden, en ook daarna kreeg de thuisploeg mogelijkheden om de score te openen.

Ook na de rust startte BOL sterk met kansen voor Jonker en Van Enoo, maar had het ook geluk toen Argon de paal raakte. De beslissing viel toen scheidsrechter D'Onorio een overtreding op de doellijn constateerde en Rachad Mandi vanaf elf meter koelbloedig was: 0-1. Met een aantal wissels probeerde BOL de bakens nog te verzetten, maar helaas leverde dit niets meer op.