ALKMAAR - In maart zet ARZV Roei, elke zaterdag van 11-12 uur, de deuren wagen wijd open. Nieuwsgierig naar wat roeien eigenlijk is? Of al een stapje verder: belangstelling om lid te worden? Iedereen is welkom aan de Beverdam 1 in Alkmaar.


Instructeurs staan klaar om je meer te vertellen over de roeisport, de basis-roei-opleiding en over de vereniging. We geven uitleg over onze verschillende soorten boten en je kunt genieten van de roeiers die na een tocht of training weer aanmeren aan het vlot.

De roeisport zit in de lift! Steeds meer mensen ontdekken deze geweldige buitensport.
En met succes! In de afgelopen jaren heeft onze jeugd zowel op nationaal als internationaal niveau hoge ogen gegooid.

De Open Inloop is dé uitgelezen kans om te bekijken of roeien wat voor jou is. Het is een sport met veel mogelijkheden. Je kunt alleen en in teamverband roeien. Een sport waarmee je je hele lichaam traint met weinig kans op blessures, waarbij je optimaal kunt genieten van buiten op het water zijn, met een gezellige verenigingscultuur. Roeien is voor iedereen. Want of je nou jong, werkend, gepensioneerd, prestatiegericht of recreatief bent; kom roeien!.

Nog nooit geroeid?

Geen probleem. "We bieden een basis-roei-opleiding van 10 weken aan voor beginners. We starten op 22 april 2023 en ronden de opleiding af op 15 juli. Mocht je wel ervaring hebben, dan bekijken we samen hoe je de draad weer op kunt pakken".

De ARZV is een actieve roeivereniging, gevestigd aan de Beverdam in Alkmaar (naast Kolping Boys), met een gezellige verenigingscultuur. Er is voor ieder wat wils te vinden. Er worden roeiwedstrijden en toertochten georganiseerd.

Meer weten over de ARZV Roei? Kijk dan op de website: roei.arzv.nl.