DIJK EN WAARD - De bal gaat weer rollen! Ook voor de clubs in Dijk en Waard is de voorbereiding inmiddels in volle gang. Vanaf vandaag zijn er volop kansen om je favoriete ploeg aan het werk te zien. Vanavond begint bij LSVV het toernooi om de traditionele Zuurkoolcup. Vanaf dinsdag barst bij het jubilerende Reiger Boys de strijd om de Waardcup los.


De strijd om wie zich een jaar lang de beste van Langedijk mag noemen gaat dus hedenavond van start op Sportpark Voorwaarts van LSVV. Daar begint men om 17.00 uur met de strijd om de Veteranen Zuurkoolcup. Om 19.00 uur neemt thuisploeg LSVV het op tegen BOL en treffen DTS en Vrone elkaar. De muzikale omlijsting op de openingsdag wordt verzorgd door feest-dj Jacco Silver en Peter Loree. De overige speeldagen van de Zuurkoolcup zijn komende dinsdag 22 augustus en vrijdag 25 augustus.

Op de Facebook-pagina van de Zuurkoolcup is meer informatie te vinden over het toernooi.

Ook de Heerhugowaardse ploegen strijden komende week om de hoogste eer en wel bij het 75-jarige Reiger Boys. Op De Wending begint de thuisploeg komende dinsdag om 19.00 uur met een duel tegen Hugo Boys terwijl op het andere veld SVW '27 en KSV elkaar zullen bestrijden. Het toernooi om de Waardcup wordt gehouden op dinsdag, donderdag met als apotheose de finaledag op zaterdag 26 augustus.

Kijk voor meer info op waardcup.nl