LANGEDIJK - Het mooie weer is weer begonnen en biedt Sportcentrum Langedijk nog een aantal leuke sportprogramma’s aan. Bij voldoende animo starten de groepen in de week van 14 mei. Dan kan je lekker fit op vakantie. Zo gaan we bootcamp groepen voor volwassenen en jeugd organiseren en een speciale fit groep voor iedere leeftijdsgroep vanaf 18 jaar.

Bootcamp voor volwassen en jeugd
Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van Nick. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intensieve groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt. De lessen starten vanaf het sportcentrum. Op maandag 09:00 uur en/of vrijdag 11:30 uur en/of zaterdag 13:00 uur. De kosten zijn € 5,-.per training. Ga je 2x in de week is het voor de cycles (10 weken) tot de zomervakantie € 90,-. Wil je zelfs 3x in de week is het voor de cycles € 135,-. Voor de jeugd (12 t/m 17 jaar) willen we aan aparte groep starten op maandag 17:15 uur eventueel ook nog op zaterdag 14:00 uur bij voldoende animo.

Fit groep of Personal training:
Het sportcentrum breidt ook uit met Personal Training en een fitgroep Fit met Nick. De fitgroep zal starten op maandag 14 mei om 10:30 u. Er kan ook een 2 de groep worden gestart op de vrijdag om 10:30 uur. De kosten € 5,-. per les. In groepsverband wordt er op ieders niveau gewerkt om fit te worden.

Als men op zoek is daar Personal Training dan ben je bij ons aan het goeie adres. Voor € 40,-. per uur word je begeleid en werk je samen naar je doel. Verdere info bij Arno.

Voor de lessen moet er wel van te voren opgegeven worden. Bij voldoende animo starten we met de trainingen. Wil je meer info voor de fitness of squash dan kan je bellen tijdens openingstijden op 0226-428094. www.sportcentrumlangedijk.nl of www.fb.nl/sportcentrumlangedijk en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.