Op dinsdag 27 februari organiseert Holland Sport voor de tweede maal een Sportspektakel in Warmenhuizen. Speciaal voor deze dag wordt Sporthal De Doorbraak omgetoverd tot een sport- en spelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar. Zij mogen lekker komen springen, klauteren en klimmen.

Hoe ziet het sportprogramma er uit? De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op grote luchtkussens en onder ervaren begeleiding meedoen aan verschillende sportactiviteiten. Voor de allerkleinsten wordt er een loopfiets-clinic parcours opgezet. De oudere kinderen kunnen gratis deelnemen aan diverse sportclinics als Bootcamp.

Openingstijden
De Dreumesochtend voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 5 jaar start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur; het Sportspektakel voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Kinderen van BSO’s, kinderdagverblijven en groepen zijn uiteraard van harte welkom (graag van tevoren reserveren, u betaalt een aangepast tarief).

Entree
De kosten voor de Dreumesochtend bedragen € 4,50 per kind bij aanmelding vooraf (€ 5,50 per kind aan de deur). Voor het Sportspektakel betaalt u € 5,- per kind bij aanmelding vooraf (€ 6,- per kind aan de deur). Begeleiders hebben gratis toegang.

Aanmelden en meer informatie
U kunt uw kind(eren) aanmelden via www.alkmaarsport.nl/sportspektakelwarmenhuizen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marlou Zuurbier, m.zuurbier@alkmaarsport.nl of 072-5489321.