SINT-PANCRAS/ZAANDAM - In de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal hebben zowel SVW '27 als Vrone afgelopen weekend genoegen moeten nemen met een remise.


SVW '27 kon tot op zes punten komen van koploper Sporting Andijk, tevens de volgende tegenstander van de Heerhugowaarders, maar op bezoek bij ZVC '22 in Zaandam moest de ploeg van trainer Miquel Tjong A Hung genoegen nemen met een punt. Het was Alex Jorritsma die met twee treffers dat punt wist te redden nadat men eerder tegen een 2-0 achterstand was opgelopen.

SVW '27 deelt nu met DZS de tweede plaats op acht punten van koploper Sporting Andijk. Na een vrij weekend gaat SVW '27 op 24 februari op bezoek in Andijk.

Vrone blijft de punten bij elkaar sprokkelen. In de thuiswedstrijd tegen mede-middenmoter VV Egmond bleef de ploeg van trainer Willem Zeijlmans voor de zesde maal op rij ongeslagen en boekte het de derde opeenvolgende remise met een 1-1 gelijkspel. Andrew Hand maakte de enige goal voor de thuisploeg. De promovendus, die op een keurige zevende plaats staat, speelt op 24 februari thuis tegen De Metoor.