SINT PANCRAS - Na het smakelijke succes van de afgelopen jaren organiseert Zwembad de Bever ook dit jaar weer Heel Sint Pancras Bakt.


Op 20 juni zal het bakspektakel bij Zwembad de Bever plaatsvinden. Deelnemers bakken thuis iets lekkers en komen hun creatie tussen 13.00 en uiterlijk 15.00 inleveren bij het zwembad. Om 15.30 worden de creaties beoordeeld door een vakjury, met onder anderen iemand van Bakker Beerse.

Er zijn meerdere catagoriëen, dus er mag van alles worden gemaakt, taart, koekjes, cake, noem maar op! Creativiteit wordt beloond en de winnaars krijgen een leuke prijs.
Na de beoordeling begint het feest pas echt, dan is er een kans om de lekkernijen te proeven! Voor €4,- mag iedereen 4 dingen proeven, minder trek? Dan kan er voor €2,50 2 dingen worden geproefd.

Taartenversierders, professionele bakkers in spé, of hobby bakkers, iedereen mag meedoen. Opgeven kan bij de kassa van de Bever. We gaan er weer een gezellige dag van maken met heel veel lekkers!

Vaderdag vieren bij Zwembad de Bever
Op zondag 18 juni is het weer Vaderdag, tijd om alle vaders even in het zonnetje te zetten. Bij Zwembad de Bever worden alle vaders op Vaderdag in het zonnetje gezet. Vaders hebben dan gratis toegang tot het zwembad en krijgen een heerlijk kopje koffie. Daarnaast kunnen ze lekker relaxen op een gratis ligbed. Natuurlijk kan er ook lekker gespeeld, gevoetbald en gezwommen worden in het heerlijk verwarmde water.

Het zwembad is op Vaderdag open van 11.00 tot 17.30. Voor meer informatie over Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.