SINT PANCRAS - Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Tennis Club Sint Pancras werd opgericht en dat zal gevierd worden! Op zaterdag 31 augustus zullen er tal van festiviteiten plaatsvinden op de club. Van een spellenparcours tot een springkussen en van een tennistoernooi tot een barbecue. Kortom: voor ieder wat wils!

Geschiedenis
Op 08-01-1969 werd de Stichting Tennisbanen Sint Pancras in het leven geroepen. Voor het oprichten van een tennisvereniging was er veel geld nodig en daarom koos men ervoor om eerst een stichting op te richten. Met de Stichting Tennisbanen Sint Pancras was het namelijk mogelijk om een beroep te doen op de herverkavelingssubsidie en er kon een lening met een garantstelling geopend worden.

Op 21-11-1969 was het dan zover: Tennis Club Sint Pancras werd opgericht!

De club begon in 1969 met twee tennisbanen. Anno 2019 beschikt de club over een prachtig tennispark, bestaande uit acht tennisbanen en een mini-tennisbaan. Vlak naast het tennispark staat sporthal de Oostwal, waar de tennisclub ook nog eens over drie indoor tennisbanen beschikt.

Programma 31 augustus
Zoals eerder vermeld bestaat de club dit jaar 50 jaar en dat wordt niet onopgemerkt gelaten. Met onderstaande activiteiten wordt er met zijn allen een onvergetelijke dag van gemaakt!

13.00-16.30 uur: uitdagend spellenparcours voor de jeugd tot twaalf jaar.
13.00-16.30 uur: dubbel/mix toernooi voor volwassenen en tieners (12+).
17.00-19.00 uur: barbecue.
19.00 uur: officieel moment.
19.00-01.00 uur: feestavond met DJ Thomas.

Voor de jongste jeugd zal er een springkussen en een suikerspinnenkraam aanwezig zijn. Als kers op de taart kan er ook nog eens worden geschminkt!

Inschrijven
Leden kunnen zich hier inschrijven. Deelname aan het spelprogramma en de barbecue is gratis. Voor de feestavond hoef je je niet in te schrijven.

Tot ziens op 31 augustus om er gezamenlijk een onvergetelijke dag van te maken!