SINT PANCRAS – Op zondag 29 maart opent tennisclub Sint Pancras haar deuren. Er zal een open dag plaatsvinden, er wordt een toernooi gespeeld en het startschot van de Kia Competitie zal gegeven worden. Kortom: wederom een gezellige dag op de club!


Open dag

Aan het eind van de ochtend en een deel van de middag kunnen alle sportievelingen uit Sint Pancras en omstreken een proefles volgen tijdens de open dag.

Tussen 10:00 en 10:45 uur zijn alle kinderen uit de leeftijdscategorie van 4 t/m 9 jaar van harte welkom om eens een keertje een lesje mee te draaien. Vanaf 11:00 tot 11:45 uur is het de beurt aan de volwassenen en tussen 12:00 en 12:45 uur zijn alle kinderen van 10 t/m 17 jaar welkom.

Toernooi

Na de open dag zal er een tennistoernooi gespeeld worden waarbij alle jeugdleden uit de categoriën groen en geel en alle volwassenen van alle niveaus welkom zijn! Het toernooi begint, vlak na de proeflessen, om 13:00 uur.

Kia Competitie

Op 29 maart zal de Kia Competitie van start gaan. Dit is een competitie voor alle jeugdleden uit de categoriën rood, oranje en groen. In totaal doen er in heel Nederland al meer dan 20.000 kinderen mee aan de leukste tenniscompetitie voor kinderen!