ALKMAAR - Vandaag zal er na negen dagen een einde komen aan het Victorie Open tennistoernooi bij LTC De Zes Wielen. Na een zeer geslaagde week staan er op de finaledag liefst 33 wedstrijden op het programma waarin de prijzen worden verdeeld.


De zondag wordt een slotstuk van een zeer geslaagd en gezellig toernooi waarin de organisatie een geweldige pluim verdiend. Het weer zat uiteraard mee, waardoor er geen wedstrijden verplaatst hoefden te worden, maar de toernooicommissie had de zaakjes dusdanig voor elkaar dat een ieder in de afgelopen acht dagen kon genieten van volop sportiviteit en gezelligheid.

Op de voorlaatste dag, zaterdag, moest er nog wel even aan getrokken worden om het toernooi op schema te houden want door enkele lange driesetters liep het programma tot na middernacht uit. Met 55 duels op de zaterdag was het dan ook de gehele dag een drukte van belang op de zeven banen van het Alkmaarse tennispark.

Vandaag wordt het toernooi afgesloten met de vele finalewedstrijden en daarin kijken we even vooruit naar de hoogste categoriën. Zo zal Twan Grooteman twee finales mogen spelen. In het HE3 rekende hij zaterdag in drie sets af met Ivo Meijles (3-6, 7-5, 6-3). In de finale treft de Westfries zondag Ralph Knol die in twee sets wist te zegevieren over Tim Emmerik (6-4, 7-5). Grooteman staat met zijn dubbelpartner Stef van Straalen ook in de finale van het HD3 waarin vandaag Mendel Neuffels en Joey van der Sleen de tegenstanders zijn. In de damesdubbel 3 zijn er zelfs nog drie kanshebbende duo's voor de titel en ook daar zal vandaag de beslissing vallen. In het gemengd dubbel 3 zijn de winnaars reeds enkele dagen bekend met Roy Kruijer en Nienke Bommer.

Naast de genoemde wedstrijden vallen ook in alle andere categoriën de beslissingen en het belooft dan ook een prachtige finaledag te worden op het Victorie Open waar de eerste wedstrijden om 09.30 uur zullen aanvangen.

Kijk voor alle uitslagen en het programma van de finaledag op Toernooi.nl. Check ook eens de socials van Victorie Open voor de laatste nieuwtjes en foto's.

Foto's: DP Sportfotografie