NOORD-SCHARWOUDE - Waar is de tijd gebleven dat we na schooltijd met elkaar actief aan het spelen en bewegen waren? Langedijk Sport & Events vindt het belangrijk dat kinderen blijven bewegen. Wegens het continurooster zijn de kinderen vroeg uit, en is de verleiding groot om lekker te gaan gamen of achter de televisie te kruipen. Met Sport & Spel na de Bel willen wij hier verandering in brengen en daarom bieden wij sport en spel activiteiten aan.

Op maandag zijn kinderen uit groep 3 tot en met 8 welkom in Sporthal Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Deze les zal starten om 15:00 en eindigen om 16:30. Op dinsdag zijn kinderen uit groep 3 tot en met 8 welkom in Sportzaal Mayersloot in Broek op Langedijk. De les op dinsdag begint om 14:45 en duurt tot 15:45. De lessen worden gegeven door de twee buurtsportcoaches Daan Kaal en Rick Dekker, die ieder een eigen groep op zich nemen. Groep één bestaat uit kinderen uit groep 3 tot en met 5 en groep twee uit kinderen uit groep 6 tot en met 8.

Alle kinderen hebben de mogelijkheid om zowel op de maandag als de dinsdag deel te nemen aan de activiteiten van Sport & Spel na de Bel. Om een goed beeld te krijgen van de activiteit hebben alle kinderen de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Op de website https://sportsl.nl/inschrijven/ kunt u uw kind aanmelden voor de gratis proefles.

Onder de naam Langedijk Sport & Events voert SSL al sportstimulerende activiteiten uit. Denk bijvoorbeeld aan de Nh1816 Sportweek Langedijk, Wandel4daagse en De SMP Derby Cup. Een nieuw team bestaande uit de sportmakelaar, buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen op de basisscholen gaan de sport een nieuwe impuls geven.