DE MEERN - Veerkracht lijkt het toverwoord te zijn voor het nog altijd ongeslagen LSVV. Op bezoek bij De Meern wist de ploeg van trainer/coach Rob Klanker tot twee keer toe terug te komen van een achterstand om uiteindelijk met 2-3 te zegevieren. En dat was niet voor het eerst dit seizoen.

Met twaalf punten uit vier duels staan de Langedijkers samen met De Zouaven bovenaan en kan men met recht spreken van een droomstart. Waar men in de voorgaande drie duels al de zege in het slotkwartier wist veilig te stellen deed men dat in De Meern opnieuw. In dit geval was het echter een wonder dat LSVV al niet bij rust de wedstrijd beslist had want de ploeg was oppermachtig en kreeg een handvol kansen op de openingstreffer.

Des te zuurder was het daarom dat de thuisploeg kort na rust via Hajidari op voorsprong kwam. Toine Merk, dit seizoen in elke wedstrijd al trefzeker, wist na een assist van Remco Reinhard de stand gelijk te trekken. Na een van richting veranderde vrije trap van Baas keek LSVV opnieuw tegen een achterstand aan, maar nu was het Reinhard zelf die de schade wist te herstellen. Uiteindelijk kreeg de ploeg ook nog de beloning voor de vele kansen, de veerkracht en de duidelijke fitheid waarover de selectie beschikt als Joost groenveld met een ferme knal LSVV naar de verdiende zege schiet: 2-3.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's