AALSMEER - In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen wonnen de handballers van Vrone/Berdos nog van de reserves van Aalsmeer (30-28). Bij de return van afgelopen zondag kreeg de ploeg van trainer Dion Ferdinandus een fikse nederlaag te verwerken: 44-27.


Sinds die zege in Sint Pancras is er een hoop veranderd. Zo kreeg Vrone/Berdos te kampen met een ware blessuregolf en kreeg Aalsmeer 2 de geest waardoor die ploeg inmiddels op een vierde plaats staat in de Eredivise. Ook in Aalsmeer zat het de equipe van Ferdinandus niet mee aangezien Leon Dekker in de warming-up moest afhaken met een blessure. Desondanks gaf Vrone/Berdos in de eerste helft prima partij.

Naarmate de wedstrijd vorderde raakte de koek echter een beetje op bij de gasten en in de slotfase liep Aalsmeer zodoende nog uit naar een grote overwinning. Met de grote nederlaag staat Vrone/Berdos nog altijd op een twaalfde plaats in de Eredivisie, maar in de komende weken staan er enkele wedstrijden op het programma tegen directe concurrenten dus hoopt de ploeg weer wat punten bij elkaar te sprokkelen.

Komende zaterdag komt de huidige nummer elf, Dynamico, naar Sporthal De Oostwal (20.30 uur).

GreenPark/Aaslmeer 2 - Vrone/Berdos (44-27)

Doelpunten Vrone/Berdos: Radsma (7), Jos Kenter (6), Blokdijk (5), Joep Kenter (4), Wagenaar (2), Antheunis, Ton, Jari Verduin.