VOORSCHOTEN - Afgelopen zaterdagavond reisde Vrone/Berdos af naar Voorschoten voor de vierde Eerste divisie. De nieuwe combinatie Vrone/Berdos speelde tegen top 5 kandidaat HVV ’70.

Vanaf het eerste fluitsignaal zat Vrone/Berdos goed in de wedstrijd. Vooral de dekking zorgde ervoor dat HVV ’70 in de eerste tien minuten maar driemaal wist te scoren. De aanvallen van Vrone/Berdos waren echter minder effectief, waardoor de stand na twintig minuten 7-6 was in het voordeel van HVV ’70. De dekking van Vrone/Berdos bleef goed staan en in de aanval begon het steeds beter te boteren. Vooral cirkelspeler Gertjan Bos werd goed aangespeeld. Hierdoor kwamen ze voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong en namen ze langzaam afstand. Met nog anderhalve minuut op de klok voor de rust en drie punten voorsprong, begon Vrone/Berdos te gehaast af te ronden en werden de één tegen één situaties verloren. Na een korte dip van Vrone/Berdos gingen beide teams met een ruststand van 15-15 de kleedkamer in.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Het verschil was dat Vrone/Berdos een voorsprong pakte van twee doelpunten en deze vasthield. In de twintigste minuut van de tweede helft kwam HVV ’70 op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker raakte Vrone/Berdos de kluts weer kwijt. Door dit spel liep men achter de feiten aan en kon de opgelopen achterstand bijna niet meer ingehaald worden. Maar met nog vijf minuten te gaan en twee doelpunten achterstand lukte het Vrone/Berdos om nog toch tot een gelijkspel te komen, mede dankzij een doelpunt in de allerlaatste seconde.