REGIO – Zowel LSVV als DTS hielden een punt over aan de derde competitiewedstrijd. Vrone boekte op bezoek bij Meervogels’31 een overwinning.

LSVV – DSOV 2-2
In eigen huis speelde LSVV met 2-2 gelijk tegen DSOV. Namens de Langedijkers kwamen Remco Reinhard en Sven de Ruiter tot scoren. Het leek genoeg voor de zege, maar in de laatste minuut trokken de bezoekers de stand gelijk. ‘Wij hebben twee punten verloren. Al hadden wij het eerder moeten beslissen, we hebben wat mogelijkheden gehad’, aldus Reinhard. ‘Al met al hebben we toch een zure nasmaak over gehouden aan deze wedstrijd.’

Fotografie: Michel Bes

DTS – De Kennemers 0-0
Tegen De Kennemers speelde DTS doelpuntloos gelijk. ‘Het was een zware wedstrijd voor ons. Voetballend waren zij beter, maar wij kregen de betere kansen’, aldus Jeffrey Rispens. ‘Met name in het positiespel waren zij sterker maar ze kwamen er niet doorheen.’

Aan het einde van de wedstrijd was het vooral werkvoetbal. ‘Ik vind de uitslag wel terecht, al had er misschien wel meer in had gezeten voor ons.’

Meervogels’31 – Vrone 1-2
In Akersloot boekte Vrone de eerste zege van het seizoen. Nadat Meervogels’31 de score had geopend wist Kevin Oudejans de 1-1 te maken. Via Dennis Konijn kwamen de ‘Pancrassers’ op een 1-2 voorsprong. ‘In de eerste helft was het begin voor hen. Daarna kregen we een paar goede kansen’, zei René Groeneboom na afloop Na rust hadden we ook de beste kansen en na de 1-2 hebben we de voorsprong verdedigd.’