KROMMENIE - Het duel in de derde klasse tussen Sporting Krommenie en Vrone heeft een zege met de kleinst mogelijke cijfers opgeleverd voor de thuisploeg. Een vroege goal van Levent Unlu bleek uiteindelijk beslissend hoewel Vrone de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was (1-0).

Unlu maakte zijn treffer al bij de eerste de beste aanval van de ploeg van trainer Jordi van Beek toen hij met een bekeken schuiver scoorde. Vrone raakte er echter niet door in de war en de ploeg van Jos Karel nam steeds meer het initiatief hoewel dit in de eerste helft nog geen grote kansen opleverde.

Die kwamen er in de tweede helft wel en bij de thuisploeg was het vooral zaak om de groen-zwarten van zich af te houden en kwam men nauwelijks meer aan voetballen toen. Na een uur spelen had Lex de Jong de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn vrije schietkans ging hoog over. Nog dichterbij was Dennis Konijn die kort hier op de lat trof. Ook hierna bleef Vrone onfortuinlijk en was na negentig minuten Sporting Krommenie ondanks belabberd spel toch degene die gelukkig het veld afstapte.