SINT PANCRAS – In de eerste seizoenshelft behaalde Vrone prima resultaten. De ploeg uit Sint Pancras kende echter een minder begin van de tweede seizoenshelft. Tegen Limmen en DTS gingen de ‘Pancrassers’ immers onderuit. ,,We moeten naar boven blijven kijken”.

Nadat de eerste twee competitiewedstrijden van 2018 werden verloren, kwam Vrone afgelopen zondag niet in actie. Door het ongelijke aantal teams in de derde klasse was de ploeg een weekend vrij. ,,We trainen gewoon door naar de wedstrijd tegen Vitesse’22, weliswaar iets minder intensief om de kleine pijntjes niet te forceren” vertelt Dennis Konijn.

Eigen spelletje
Ook Dennis Konijn baalt van de start van 2018. ,,We begonnen dit seizoen sterk, maar in laatste wedstrijden werd helaas niet geheel het gewenste aantal punten behaald” aldus de aanvaller. ,,We moeten naar boven blijven kijken en gewoon ons eigen spelletje blijven spelen”. Het is duidelijk dat Konijn na twee nederlagen vooruit kijkt. Dat moet ook, want de voorsprong op de gevarenzone bedraagt slechts drie punten. Vrone heeft daarentegen wel een wedstrijd minder gespeeld. Om zichzelf meer lucht te verschaffen zal de ploeg in de komende wedstrijd punten moeten pakken. Eén daarvan is de uitwedstrijd van komende zondag. Dan gaat het op bezoek bij Vitesse’22.

,,Ik vond ons in de thuiswedstrijd tegen Vitesse’22 sterk spelen en dan blijkt dat we prima mee kunnen met dit soort ploegen. Helaas hebben we het toen weggegeven” weet Konijn zich nog te herinneren. ,,Voor de aankomende wedstrijd verwacht ik dat we hen wederom kunnen verrassen. Ze zullen het lastig krijgen”.