AKERSLOOT Vooraf zou Vrone hebben getekend voor een punt, maar na afloop van het duel tegen Meervogels’31 hielden de ‘Pancrassers’ er een ander gevoel aan over.

In Akersloot kon Vrone de opgebouwde 0-2 voorsprong immers niet vast houden. “Het was gezien de ranglijst een welkom punt maar gezien spelbeeld en het scoreverloop was het zuur.” zei Wouter Blokdijk na afloop. Via een wat rommelig doelpunt van Wout Adams en een rake vrije trap van Lex de Jong kwam de ploeg uit Sint Pancras op voorsprong tegen Meervogels’31.

“Er was niets aan de hand totdat wij een onnodige rode kaart pakte”, vervolgde de coach. ,,Dat versterkte hen in het opportunisme wat ze al hadden. Wij moesten met tien man nog 25 minuten overleven tegen Meervogels dat alleen maar lange ballen de zestien in pompte.” In de slotfase kwam de thuisploeg dankzij Tom Adrichem en Erwin Krom op gelijke hoogte. “Dit zure gevoel voelt veel beter dan dat we overhielden aan het duel tegen Egmondia”, aldus Blokdijk. “We hebben voor elkaar gevochten.”

Meervogels’31 – Vrone 2-2 (0-0)
0-1 Wout Adams
0-2 Lex de Jong
1-2 Tom Adrichem
2-2 Erwin Krom

Rood: Olivier de Jong (Vrone/2x geel)