LIMMEN – Dat Vrone verkeert in een uitstekende vorm verkeert werd afgelopen zondagmiddag maar weer eens bevestigd. Op bezoek bij Limmen boekte de Pancrassers de vierde overwinning op rij, 1-4.

Vrone heeft in de vijf wedstrijden die het na de winterstop speelde het puntenaantal dat in de eerste seizoenshelft werd behaald al bijna verdubbeld. In de eerste wedstrijd van dit kalenderjaar speelde de ploeg van trainer/coach Wouter Blokdijk gelijk, waarna er drie overwinningen volgden. Afgelopen zondag pakte de Pancrassers wederom drie punten. ‘We hebben vandaag naar vermogen gespeeld vandaag. Onder lastige omstandigheden hebben we de kansen gegrepen die zich voordeden’, stelde een zeer tevreden Wouter Blokdijk.

In Limmen was het aanvaller Dennis Konijn die de score opende. Voor de rust maakte Quintin Aker namens de thuisploeg gelijk, maar na de pauze sloeg Vrone toe. ‘We hebben Limmen zeker na rust kunnen neutraliseren, om ze vervolgens pijn te doen’, vervolgde Blokdijk. In het laatste half uur namen de gasten via Lex de Jong weer de leiding en kon deze door treffers van Daniel Leijen en Dennis Konijn uitbouwen. Ook opvallend waren de prestaties van Tim Heiblom en Luck van der Laan. ‘Luck heeft voor rust enkele goede reddingen verricht en Tim heeft ontzettend veel vuile meters gemaakt. Hij is daarmee van enorme waarde voor het elftal.’

Door de overwinning klimt Vrone naar de vijfde plek. Het zal met vertrouwen toewerken naar de derby tegen SV Koedijk die komende zaterdagavond op het programma staat.