SINT PANCRAS - Door een nipte overwinning op SVA heeft Vrone zich iets steviger in de middenmoot genesteld van de 3e Klasse B. Op een zwaar bespeelbaar veld wist de ploeg van trainer Wouter Blokdijk met 2-1 te zegevieren.

Nadat Daniël Leijen na een kwartier de lat had geraakt besliste Vrone het duel met doelpunten kort voor en kort na de rust. Leijen stond op de goede plek nadat er een geblokt schot voor zijn voeten viel.

Keeper Tijman hield de thuisploeg met twee reddingen vervolgens op de been, waarna opnieuw Leijen zijn scherpte liet zien. Terwijl de zege binnen leek volgde er toch nog een hectische slotfase. Invaller Waij zorgde vijf minuten voor tijd voor de aansluiting waarna Vrone met kunst en vliegwerk overeind bleef.