REGIO Op eigen veld is Vrone tegen een nipte nederlaag aangelopen. De ploeg was dichtbij een positief resultaat tegen VV Limmen. Na negentig minuten stapte de ploeg echter met een 0-1 nederlaag van het veld. In Akersloot pakte DTS een punt op bezoek bij Meervogels’31.

Vrone – VV Limmen 0-1
In Sint Pancras verloor Vrone met een minimaal verschil. ,,Echt onnodig. Vanuit een persoonlijke fout kregen we een tegendoelpunt” baalde coach Wouter Blokdijk na afloop. ,,Verder hebben zij niets gecreëerd”.

VV Limmen bewees dat één doelpunt genoeg kan zijn. Via Stan Donker was de ploeg trefzeker. ,,Wij waren beter, zonder dat we legio kansen creëerden. Het geeft dus een dubbel gevoel. We zijn we tegen een goede ploeg bovenliggend, maar we delven wel het onderspit. Het geeft wel te denken” besluit de coach, die na afloop van het duel bekend maakte dat hij ook volgend seizoen aan het roer zal staan bij Vrone.

Meervogels’31 – DTS 2-2
In Akersloot slaagde DTS erin om een punt te pakken tegen Meervogels’31. ,,Een terechte uitslag” vond Jordi Bitter. De aanvaller nam beiden doelpunten voor zijn rekening. Bitter was allesbehalve tevreden over de omstandigheden. ,,Het was een slecht veld, een matige scheidsrechter en Meervogels wilde niet voetballen. Zij wilden alleen maar verdedigen en vechten”.

Na negentien minuten wist Bitter zijn ploeg op 0-1 te schieten. In het vervolg van de eerste helft kreeg de ploeg uit Oudkarspel enkele tegenslagen. Zo moest speler Igor Klanderman per brancard naar de kant, en brachten Jelle van der Eng en Stan Kaandorp (strafschop) de ruststand op 2-1. Een kwartier voor tijd bracht Bitter het duel weer in evenwicht, waardoor DTS er met een punt vandoor ging.