WORMERVEER - Vrone is na een 5-3 nederlaag bij Saenden weer even weggezakt uit de subtop van de 3e klasse B. De ploeg van trainer Wouter Blokdijk hesrtelde zich in de eerste helft nog wel van een vroege achterstand, maar werd na rust afgetroefd op effectiviteit.

De ploeg uit Sint-Pancras begon duidelijk niet scherp aan het duel en had zeker geen grip op spits Melvin Bruijn die binnen zeven minuten twee keer scoorde. Toch kwam Vrone nog voor rust terug via treffers van Lex de Jong en een fantastische kopbal van Daniël Leijen.

Na de rust was vrone zeker niet de mindere van de thuisploeg, maar die bleken wel een stuk effectiever en bracht de marge weer op twee door goals van Honig en man van de wedstrijd Bruijn. Dennis Konijn bracht de spanning nog even terug, maar het slotakkoord was voor Saenden met een doelpunt van Wijndal: 5-3.