AMSTERDAM - Voor Vrone staat er in de laatste wedstrijden weinig meer op het spel behalve de eer. De ploeg van trainer Willem Zeijlmans manifesteert zich in het eerste seizoen na de promotie als een sterke middenmoter in de vierde klasse. Zaterdag werd die status nog eens bevestigd met een doelpuntrijke zege op De Volewijckers.


De ploeg uit Sint Pancras oogde onder een stralende voorjaarszon op Sportpark Buiksloterbanne in ieder geval weer gretig om het prima seizoen positief af te sluiten. Hekkensluiter De Volewijckers kwam er niet aan te pas en Vrone wist het duel feitelijk al voor de rust te beslissen met name dankzij een hattrick van de sterk spelende Kevin Kieft.

Nadat ook Tim Heiblom en Abdessmad Ouhris een duit in het zakje hadden gedaan nam Vrone dudielijk wat gas terug waardoor ook De Volewijckers nog een aantal maen op het eigen scorebord kwam. Op de overwinning van Vrone viel echter niets af te dingen: 3-5.

Vrone komt dit seizoen nog tweemaal in actie. De eerstvolgende wedstrijd is komende zaterdag thuis in de derby tegen Kolping Boys.

Foto's: Marco Wijnstekers