WARMENHUIZEN/TUITJENHORN Op bezoek bij VIOS W behaalde Vrone een 2-2 gelijkspel. DTS ging bij Hollandia T met 3-1 onderuit.

VIOS W – Vrone 2-2
In de eerste helft liep Vrone tegen twee counters op waardoor het halverwege tegen een 2-0 achterstand aankeek. “Ik denk dat we wel een overwicht hadden”, zei René Groenenboom na afloop. “De tweede helft was helemaal voor ons.”

Via een vrije trap van Lex de Jong en een fraaie kopbal van Daniël Leijen sleepte Vrone toch een punt uit het duel tegen VIOS W. “Misschien had er nog meer ingezeten, maar het punt was lekker.”

Hollandia T – DTS 3-1
Op bezoek bij Hollandia T leed DTS de zevende opeenvolgende nederlaag. “Helaas zitten wij nog steeds in een slechte periode.” zei Jan Kramer na afloop. In Tuitjenhorn beleefde de Langedijkers eveneens weinig succes.

Via Danny Burger, Thomas Driesse en Rory Burger bouwde Hollandia T een 3-0 voorsprong op. In de slotfase kon DTS via Emran Barakzai nog iets terug doen, maar de nederlaag kon niet meer worden voorkomen. Na afloop was coach Kramer realistisch. “We hebben uiteindelijk verdiend verloren.”