ALMERE Op bezoek bij het tweede team van Havas heeft Vrone een nederlaag geleden. De handbalploeg van coach Roland Verduin verloor ruim, 27-18.

In Almere trad Vrone aan met een gehavend elftal. Vanwege wintersport ontbraken er diverse spelers. ,,We begonnen de wedstrijd goed en agressief. De opdrachten die we hadden afgesproken werden uitgevoerd” zei Roy Oppelaar na afloop. ,,Maar na een kwartier gingen we ons aanpassen aan de tegenstander. Zij kwamen meer in het spel en liepen uit”. Het zorgde ervoor dat beiden ploegen met een 15-9 ruststand de kleedkamers opzochten.

In de tweede helft begon Vrone scherper in de verdediging. ,,Aanvallend liep het gewoon niet” vervolgde Oppelaar. ,,We zijn nog een keer tot vier punten achterstand gekomen maar inlopen zat er niet meer in”. De ‘Pancrassers’ stapten uiteindelijk met een 27-18 nederlaag het veld af. Oppelaar: ,,Achttien keer scoren is gewoon te weinig op dit niveau en daar ga je ook zeker niet mee winnen. Over twee weken wacht ons weer een thuiswedstrijd. Dan moeten we er weer staan en de punten in de Oostwal houden”. Vrone treft dan de nummer drie Hercules.