SINT PANCRAS - Vrone heeft na een mindere reeks de stijgende lijn weer te pakken. Tegen VV Bergen boekte de ploeg van interim-trainer Jos Verduin de tweede zege in vier dagen waarin het ook nog eens tien keer het net wist te vinden. Na de 1-7 zege op Egmondia volgde in eigen huis een 3-0 overwinning.

Op de overwinning van de groen-zwarten, die zich daarmee weer steviger in de middenmoot nestelen viel helemaal neits af te dingen. Onder een stalende voorjaarszoon zorgde Dennis Konijn in de eerste helft voor een voorsprong. VV Bergen van trainer Lennart Loorbach had weinig in te brengen al kreeg het kort voor rust een unieke kans om op gelijke hoogte te komen. De strafschop van Stan Vrasdonk werd echter veel te laconiek ingeschoten en werd een makkelijke prooi voor de Vrone-goalie.

De Pancrassers beslisten het duel vervolgens in de tweede helft. Andrew Hand kopte raak vanuit een corner en twintig minuten voor tijd bepaalde Konijn met zijn tweede van de middag de eindstand op 3-0.