REGIO – Zowel LSVV als DTS hebben een nederlaag geleden. In de derde klasse A deed Vrone goede zaken door hekkensluiter Zeevogels met 4-0 te verslaan.

LSVV – Legmeervogels 2-3
Tegen Legmeervogels ging LSVV met 2-3 onderuit. “De eerste twintig minuten waren van beide kanten erg onzorgvuldig. Zij hebben een counter ploeg en scoorde de 0-1 ook uit zo'n counter”, zei Toine Merk na afloop. Op aangeven van Jacco Paauw wist Merk de stand gelijk te trekken. De vleugelspeler schoot de bal hard in de linkerbovenhoek. “De 1-2 kwam uit een afvallende bal die slecht werd verdedigd.”

Uit een voorzet van spits Danny Konijn schoot Toine Merk de stand op 2-2. In de laatste seconde wisten de bezoekers de winnende 2-3 te maken. Vanaf de rechterkant wist de ploeg een vrije trap voor het doel te schieten. Bij de tweede paal werd de bal binnen geschoten.

Fotografie: Michel Bes

Vrone – Zeevogels 4-0
In eigen huis heeft Vrone drie belangrijke punten gepakt. Nadat Daniël Leijen en Dennis Konijn voor rust scoorden, wist Leijen in het tweede bedrijf opnieuw te scoren. De 4-0 kwam van Kevin Oudejans.

“We waren vanaf het begin heer en meester” zei de van een blessure teruggekeerde René Groenenboom. “Zeevogels is een goede tegenstander maar ons plan werkte volledig. We hebben niet zoveel weggegeven en we speelden verder een sterke pot.”

Egmondia – DTS 4-1
In Egmond ging DTS met 4-1 onderuit tegen Egmondia, dat halverwege al met 2-0 voor stond. “Na rust waren wij beter, scoorden en kregen kansen”, aldus Jan Kramer. “Helaas maakte wij hem niet. We gingen alles of niets spelen met als gevolg dat zij in de laatste minuten nog twee doelpunten maakten.”

Volgend weekend neemt DTS het in eigen huis op tegen Meervogels’31.