SINT PANCRAS – In eigen huis boekte Vrone tegen Najaden een ruime zege. De Pancrassers gingen halverwege al met een groot verschil aan de leiding. Na rust wist het deze uit te bouwen, 33-20.

‘In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Daarna pakten we met goed aanvalsspel een ruime voorsprong’, zei Jeffrey Wants. Het resulteerde halverwege in een 17-9 voorsprong.

‘Na in de rust te hebben besproken aanvallend meer te brengen, viel dit in het eerste kwartier erg tegen’, vervolgde de doelman. Najaden kon hierdoor het verschil terugbrengen tot vijf punten. ‘Daarna liepen we weer uit door snel aanvalsspel. Zelfs Jos Ruijter liep een fast-break en rondde het af met een draaibal.’ Met een 33-20 eindstand tot gevolg.