REGIO – Eersteklasser LSVV ging afgelopen zondag opnieuw onderuit en zakte daardoor naar het rechter rijtje. In de Derde Klasse B wist Vrone te winnen en ging DTS met grote cijfers onderuit

AGB – LSVV 3-1
Op een moeilijk veld ging LSVV voor de derde keer op rij onderuit. In de eerste helft kreeg de ploeg van trainer/coach Rob Klanker de mogelijkheden om de score te openen. Kai Botman (gemiste penalty) en Remco Reinhard (paal) waren dichtbij, maar de kansen werden niet benut.

In de tweede helft werd de score geopend. ‘AGB leefde wat op en maakte uit de kluts de 1-0. Daarna liepen ze uit naar 2-0 omdat wij wat meer naar voren speelde’, aldus Maik den Iseger. Reinhard maakte de aansluitingstreffer, maar snel erna kwam de gastheer weer tot scoren. Na zeventien wedstrijden bezet LSVV de tiende plaats, met vier punten voorsprong op de gevarenzone.

Bekijk hier de foto's van AGB - LSVV (fotografie: Michel Bes)

DTS – SVA 0-5
Tegen SVA besloot DTS in te zakken en de gasten het spel te laten maken. ‘We kwamen ongelukkig achter, terwijl we juist weinig kansen weggaven’, aldus Jeffrey Rispens. ‘Het eerst half uur was wel voor SVA dus het was een een terechte voorsprong.’ Het laatste kwartier voor rust begon DTS beter te voetballen en kreeg het ook enkele kleine kansen. ‘We gingen met een goed gevoel de tweede helft in. Helaas kwamen we binnen tien minuten op 0-2 en vervolgens was het open huis.’ Na de 0-3 was het verzet gebroken waardoor de bezoekers konden uitlopen naar een 0-5 zege.

Vrone – Alkmaarsche Boys 3-1
In eigen huis deed Vrone goede zaken door Alkmaarsche Boys met 3-1 opzij te zetten. Halverwege gingen de Pancrassers al met 2-0 aan de leiding. Nadat Daniel Leijen de score had geopend zorgde Dennis Konijn voor de 2-0.

Zo kon Vrone met een goed gevoel beginnen aan de tweede helft. ‘We konden leunen op de voorsprong en werd het geen hoogstaande wedstrijd’, vervolgde Konijn. ‘We hadden niet het gevoel dat we moesten en maakten de 3-0, waardoor de wedstrijd beslist was.’ Die derde treffer kwam op naam van Wout Adams. De tegentreffer die door Guillaume Rijssel werd gemaakt bleek enkel voor de statistieken.