LANGEDIJK - Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni vindt ook dit jaar weer de NH1816 wandel4daagse Langedijk plaats. Honderden gezinnen hebben zich inmiddels alweer aangemeld via de scholen voor de 2,5km, de 5 km of de 10 km. Voor ieder een passende route met onderweg uiteraard een heleboel gezelligheid.

In beweging voor sport
Nieuw dit jaar is de koppeling met een goed doel, Jeugdfonds Sport en Cultuur waarvoor we zo veel mogelijk geld op willen halen. Mede door dit fonds kunnen kinderen uit gezinnen die door financiële redenen hun contributie niet kunnen voldoen toch sporten. Naast de acties die al op verschillende scholen worden gehouden, kunnen er tijdens de wandel4daagse lege flessen met statiegeld worden ingeleverd. Begin dus alvast met verzamelen en neem de flessen mee naar de start! Daarnaast wordt er op donderdag en vrijdag een loterij gehouden met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door vele ondernemers uit Langedijk. De opbrengst wordt op de laatste dag nog verhoogd door de hoofdsponsor Nh1816 verzekeringen. Hoe hoger het bedrag hoe groter de aanvulling vanuit Nh1816 dus neem die flessen mee en koop de lootjes voor deze prachtige prijzen. De overhandiging van de cheque is op vrijdag bij het schoolplein van De Wijde Veert waar de stempelpost en verzamelpunt is voor het laatste stukje van de vierdaagse.

Promoot jouw sportvereniging
Het thema van de wandel4daagse dit jaar is dan natuurlijk ook “Sport”. Op de laatste dag roepen we alle deelnemers op, hun favoriete sport of sportclub te vertegenwoordigen door het dragen van bijvoorbeeld het sporttenue of de vlag van de club. Aanmelden voor deelname aan de wandel4daagse kan bij de receptie van zwembad Duikerdel van maandag tot en met vrijdag tussen 18.30 uur en 21.00 uur of online via www.sportsl.nl.

www.sportsl.nl
Sporthal 'Geestmerambacht', Dokter Wilminkstraat 3, 1723 XN Noord-Scharwoude
Lief Langedijk