BERGEN - Gisteravond stond voor Vrone/Berdos de regiofinale van de beker op het programma. Waar in de vorige ronde nog kon worden gestunt tegen eredivisie-middenmoter Aalsmeer 2, lukte dit vandaag tegen het lager geklasseerde eredivisie-team Havas HS1 helaas net niet: eindstand 24-25

De wedstrijd verliep van de kant van Vrone/Berdos erg rommelig en het eigen spel was maar op weinig momenten zichtbaar. “In de dekking wilde het nog wel redelijk lukken, maar aanvallend was het te wisselvallig” was de analyse van Jos Ruijter, cirkelspeler van VroneBerdos. “Werd de ruimte dan toch gevonden, dan stond de Havas keeper te vaak in de weg.”

Ondanks dat lukte het Vrone/Berdos toch steeds het gaatje naar de tegenstander te dichten, maar op voorsprong komen lukte net niet.

Als routinier vindt Jos Ruijter deze bekerwedstrijd een goede aanvulling: “Je kunnen meten met hoger spelende ploegen is leuk en vooral leerzaam. Deze ervaring kan meegenomen worden in de competitiewedstrijden”.

Komende zaterdag speelt Vrone/Berdos om 21.05 im de Oostwal de laatste thuiswedstrijd in de derde periode. Bij winst op Feyenoord pakt Vrone/Berdos deze periode en ook een plek in de nacompetitie.