BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL en LSVV zullen zoals verwacht gaan uitmaken wie zich het komende jaar "de beste van Langedijk" mag gaan noemen. Beide eersteklassers wonnen woensdagavond hun duel en zullen zaterdag in een onderlinge wedstrijd om de hoogste eer strijden.

Daarbij zal BOL op het eigen complex moeten winnen om de cup voor het derde jaar op rij te winnen terwijl LSVV aan een gelijkspel voldoende heeft. Beide clubs kregen de zege in ieder geval niet cadeau op woensdagavond want zowel DTS als Vrone gaven goed partij.

Bij BOL waren het de nieuwkomers Dimaggio Senchi en Danny Konijn die het verschil maakten. Senchi opende woensdagavond de score en leverde even later de assist af op Konijn voor de 2-1 nadat Juay dos Santos vanaf elf meter gelijk had gemaakt. Een punter van Timon Plak bracht de marge op twee alvorens Dos Santos met zijn tweede de eindstand op 3-2 bepaalde.

Ook LSVV had het zeker niet makkelijk tegen het hardwerkende Vrone. De eersteklasser had het meeste balbezit en de beste mogelijkheden, maar telkens zat er wel een been van een Vrone-verdediger tussen om de goal te voorkomen. Uiteindelijk bleek een doelpunt van Jacco Paauw wel voldoende om de zege te pakken waardoor er zaterdag een spannende finale tussen BOL en LSVV op het programma staat.

UITSLAGEN 21-08

BOL - DTS (3-2)
LSVV - Vrone (1-0)

STAND

LSVV 2-6 (6-1)
BOL 2-4 (4-3)
Vrone 2-1 (1-2)
DTS 2-0 (3-8)

PROGRAMMA 24-08

19.00 uur: BOL - LSVV
19.00 uur: Vrone - DTS

Foto's: Michel Bes Sportfoto's