SINT PANCRAS/WIJDEWORMER - In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal zijn zowel Vrone als SVW '27 dit weekend met lege handen gebleven.


SVW '27 had dit keer een complete off-day op bezoek bij DZS dat net als de Heerhugowaarders strijd voor een plaatsje als "best of the rest" achter de voorlopig ongenaakbare koploper Sporting Andijk. De ploeg van Miquel Tjong A Hung kon bij een zege op de tweede plaats komen, maar had in Wijdewormer nergens recht op al. In de eerste helft kreeg het via Joeri Kloosterboer één goede kans die werd gepareerd door keeper Wichart. DZS scoorde vervolgens op slag van rust wel via Aberkrom. In de tweede helft kwam SVW '27 er helemaal niet meer aan te pas en na de 2-0 van Stravers was het duel feitelijk beslist. In de slotfase maakte Trovato het nog erger voor de Heerhugowaarders met de 3-0.

Het al genoemde Sporting Andijk blijft koploper al moest het daar op het zwaar bespaalbare veld van het laag geklasseerde Vrone wel voor strijden. De ploeg van trainer Willem Zeijlmans gaf de koploper, die nog geen punt heeft laten liggen, uitstekend partij. Ondanks doelpunten van Abdessamad Ouhris en Tim Heiblom gingen de Pancrassers echter toch onderuit door treffers van topscorer Luc Waardenburg (2) en Justin Hoeve namens Sporting Andijk.

Komende zaterdag speelt SVW '27 thuis tegen OFC. Vrone gaat dan op bezoek bij ZCFC.