LANGEDIJK - Net als vorig jaar organiseert Biljartvereniging Sombroek op zaterdag 26 januari een open dag voor nieuwe leden. Aanvang 11.00 uur tot 17.00 uur in de sporthal Geestmerambacht, Dr. Wilminkstraat 3 te Noord-Scharwoude.

En wat was dat vorig jaar een groot succes. 18 Nieuwe leden hebben zich ingeschreven om zich te verzekeren van gezelligheid, sociale contacten en bovenal het spelen van een potje biljart op een van de vijf schitterende Gabriels-tafels.

Op een open dag zijn de hoofdzaken ; koffie en thee, hapjes, keu en krijtje met de daarbij behorende (zelf te maken) caramboles. Probeer weer eens het moyenne van vroeger te halen want een ding is zeker, het biljartlaken blijft trekken. Maak weer eens contact met plaatsgenoten en speel biljart in een heerlijk warme ambiance. Lachen mag, er heerst geen Ben-de-Graaf-stilte terwijl er toch serieus wordt gespeeld. Je wil immers caramboles maken, je wil winnen. Dat kan op deze zaterdag waar een aantal leden klaar staan voor een demonstratie. U kunt natuurlijk ook zelf de keu ter hand nemen. Enkele ervaren biljarters kunnen u eventueel de fijne kneepjes van het biljarten bij brengen en waar nodig u van adviezen voorzien. Biljartvereniging Sombroek Langedijk die zijn naam dankt aan de hoofdsponsor (van de keukens) bestaat al ruim 50 jaar en is met recht een begrip in de wijde omgeving. Gezelligheid met acceptabele lidmaatschapskosten en betaalbare versnaperingen maken het geheel compleet, daar wil je bij zijn, toch?

De organisatie staat klaar om u te ontvangen en is graag bereid uw vragen omtrent de vereniging te beantwoorden. Dus kom langs. De koffie en thee staan klaar.