OUDKARSPEL - Hoewel er op zondag niet werd gespeeld vanwege de storm Ciara kwamen de ploegen in het zaterdagvoetbal wel in actie. Zowel BOL, uitkomend in de eerste klasse, als vierdeklasser DTS moesten echter de punten aan hun tegenstander laten.

BOL bleek zaterdag niet opgewassen tegen Zuidvogels in Huizen al hield de ploeg van trainer mark de vries lang stand. Een 1-0 achterstand bij rust werd na een uur spelen ongedaan gemaakt door een treffer van Danny Konijn. Ondanks dat keeper Snoek twee strafschoppen wist te keren ging in de laatste tien minuten echter alles mis en wist de thuisploeg liefst drie keer te scoren: 4-1

DTS
In de vierde klasse bleek de nummer vijf in de stand, DTS, niet opgewassen tegen titelkandidaat SDOB. De ploeg van trainer Rene Duijs kreeg in beide helften twee goals tegen en ging met 0-4 onderuit.