HEERHUGOWAARD – Op zondag 14 april organiseert Roeivereniging Ossa de jaarlijkse Open Dag aan de Westdijk 12 en 14 in Dijk en Waard (nabij de Broekerbrug) van 13.00 – 16.00 uur.


Roeivereniging Ossa bestaat dit jaar 50 jaar! We organiseren een gezellig sportieve open dag waar iedereen kan mee roeien. Eerst misschien proberen op de roeimachine (ergometer), maar zeer zeker ook op het water van ons mooie kanaal Alkmaar – Kolhorn in een 4-persoons roeiboot. Onder begeleiding van een ervaren roeiers wordt de roeisport verder uitgelegd en kan je mee roeien op het water.

Je kan het hele jaar rond jezelf fit blijven roeien. Je gebruikt vrijwel al je spieren bij het roeien en werkt automatisch ook aan een prima conditie en is bovendien ongevoelig voor blessures. Bij Ossa is het ook nog eens beregezellig voor jong en oud. Onze instructielessen beginnen binnenkort weer dit voorjaar dus kom kijken bij ons vlakbij de Broekerbrug of kijk op www.rvossa.nl voor meer informatie.

We zijn nu al trots op ons nieuwe clubgebouw, ook al is hij nog in aanbouw. Kom gerust kijken naar de plannen en tekeningen die in de oude kantine hangen om te zien hoe prachtig het gaat worden. We hopen aankomende zomer te kunnen genieten van de nieuwe kantine, kleedruimtes en douches. Een prachtig verjaardagscadeau. Ons nieuwe onderkomen wordt gecombineerd met Thom van Straten SPORT, die op de benedenverdieping zijn plek zal inrichten.

Kanowaard heeft op 14 april ook haar open dag dus er zal van alles te beleven zijn op het water aan de Westdijk. Hier zijn zowel kano als SUP demonstraties te zien en te beleven. Een springkussen voor je kleintjes maakt de dag compleet.

Voor meer informatie kijk op: www.rvossa.nl