Bewolkt13.8 ℃

2xmooi in Langedijk

OVER 2XMOOI

Castelijn Mooi van binnen is mooi van buiten en andersom. Zorg je goed voor je binnenkant dan is dat te zien aan de buitenkant. Zorg je goed voor je jezelf, dan voel je je beter. Dat straal je uit en heeft direct invloed op de wereld om je heen!

Waarom “Ik wil graag bewust leven en goede, duurzame producten kopen, bijvoorbeeld waarvan je weet wat erin zit en waar het vandaan komt. In mijn drukke bestaan vond ik het echter moeilijk deze te vinden.

Mariska biedt al vele kwaliteitsproducten aan in haar salon en we zijn blij dat we ze nu door middel van de webshop met een grote groep mensen kunnen delen. Producten om blij van te worden, die delen we graag!"

Wie 2x mooi is ontstaan vanuit een bijzondere verbinding tussen twee ondernemende vrouwen.

Mariska, al 15 jaar ervaren in huidverbetering, persoonlijke verzorging en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit in een eigen praktijk, Beau & Beau in Waarland (NH). Met een passie om nog meer mensen bewust te maken van wat goed zorgen voor jezelf nu eigenlijk is. De productadviezen in deze shop, worden verstrekt door Beau & Beau.

Miranda, met veel ervaring met ICT projecten, bedrijfsprocessen, klantenservice en logistiek. Ze werkt vanuit haar hart om mensen prettig te laten samenwerken en zich goed te laten voelen. Ze is verantwoordelijk voor het management van deze shop.

Samen als doel jou zo veel mogelijk informatie en producten aan te reiken om goed voor jezelf te zorgen, je goed te voelen en bewust te leven.

Foto's van 2xmooi

2xmooi image 1

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Bijlestaal 42C
1721 PW  Langedijk
Telefoon
0226-712312
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over 2xmooi. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map