OUDKARPSEL - Indian Summer Festival maakt vandaag het volledige programma voor de 2024 editie bekend. Onder andere Acda en de Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Son Mieux staan zaterdag 29 juni op het festival op evenemententerrein Geestmerambacht. De openbare kaartverkoop start donderdag 30 november om 20:00 uur.


Programma

Het iconische duo Acda en de Munnik kondigde eerder dit jaar hun comeback aan en verkochten vervolgens maar liefst zes keer de Ziggo Dome uit. Met hun indrukwekkende staat van dienst en tijdloze hits als "Het Regent Zonnestralen" en "Niet of Nooit Geweest", belooft hun optreden ook op Indian Summer een groot meezingfestijn te worden.


De Jeugd van Tegenwoordig komt met hun eerste #1 album op zak naar Indian Summer en ook festival sensatie Son Mieux - de band die vorige week twee maal in een uitverkocht AFAS Live stond - komt naar het Geestmerambacht. Naast optredens van de grootste artiesten van eigen bodem op de main stage, staan op de 'Turn Up stage' de populairste urban en dance acts en zijn 'Rudi's Après-ski Bar' en 'Back 2 The Future' de plekken voor de intiemere feestjes.


Indian Summer Festival

Indian Summer Festival is al ruim 20 jaar een begrip in Noord-Holland. Het festival trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers en biedt naast de muzikale programmering voor jong en oud, veel uiteenlopende entertainment en een ruim assortiment aan food & drinks.

Kaartverkoop

De openbare kaartverkoop voor Indian Summer Festival 2024 start donderdag 30 november om 20:00 uur via www.indiansummerfestival.nl. Een dag eerder, op woensdag 29 november om 20:00 uur, kunnen bezoekers die zich hebben aangemeld voor de pre-registratie met voorrang en voordeel hun tickets bestellen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €59 exclusief €5 servicekosten.