ALKMAAR - Podium Victorie organiseert vanaf 1 juni weer kleinschalige (zit)concerten voor publiek en biedt daarmee een podium aan Nederlandse artiesten

Twee weken geleden was het poppodium al even op visite bij Nederpop band Van Huys Uit in het kader van de ‘Deurmatsessies’, een concept waarbij lokale artiesten een nummer naar keuze uitvoeren op hun deurmat. Vrijdagavond 26 juni betreedt de Alkmaarse band Van Huys Uit maar liefst twee keer het grote podium in Victorie.

Van Huys Uit
Toen vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander in 2011 besloten iets te doen met hun voorliefde voor het Nederlandse repertoire, hadden ze nooit durven dromen dat Van Huys Uit zo’n succes zou worden. Inmiddels heeft de band een grote vaste groep volgers en dagelijkse airplay op de landelijke radio.

In 2015 is Van Huys Uit genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie 'Doorbraak van het Jaar'. Het grote publiek kent de band vooral van hun bewerking op Ed Sheeran’s 'Thinking Out Loud' dat ze live hebben gespeeld bij Radio 538. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd 'Dit Moet Wel Liefde Zijn' met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht onder hun eigen label. In 2016 en 2017 is Van Huys Uit wederom genomineerd voor een 100% NL Award.

Concert
Van Huys Uit zal op 26 juni twee maal optreden, om 19:15 en om 21:45. De kaartverkoop is gestart via www.podiumvictorie.nl. Een ticket kost 12 euro, zeer beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.


Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl