LANGEDIJK - Zondag 7 april om 15 uur aanstaande speelt De Nok Funklore in de sfeervolle Kooger Kerk te ZuidScharwoude. Dat belooft een afwisselende middag te gaan worden met jazz en folklore muziek, van ingetogen tot vurig, van dansbaar tot verstild, en met veel improvisaties.

De Nok: met Betty Borstlap zang, Willem Arie van Eeden gitaar, Jan-Jaap Spaargaren saxen, klarinet en fluit, Peter Asbeek Brusse contrabas & Arnauld van Hees drums, darbuka en cajon.

Betty Borstlap, heeft jazz gestudeerd aan het conservatorium in Den Haag en is onder andere bekend van de Keltische folkgroep Unicorn.

De Nok uit Bergen/Schoorl slaat een brug tussen jazz en folklore muziek. De Oosterse muzikale klanken in combinatie met jazzy improvisaties maken van ieder optreden een muzikaal avontuur. Naast bewerkingen van bestaande nummers wordt er eigen repertoire gespeeld. Een optreden van de Nok betekent mooie muziek, swingen en lekker wegdromen...

De deuren gaan om 14:30 uur voor je open en het concert start om 15:00 uur. De entreeprijs is Euro 10,00 incl. consumptie en gratis toegang voor kinderen tot 16 jaar.

https://www.facebook.com/Funklore
www.funklore.nl
www.bettyborstlap.nl