Bezoekers worden uitgedaagd om mee te bouwen aan kunstwerk op Mixtream Festival

Door Redactie op Woensdag 22 augustus 2018, 13:48 uur  Uitgaan  festival, mixtreamBron: Mixtream


Bezoekers worden uitgedaagd om mee te bouwen aan kunstwerk op Mixtream Festival
HEERHUGOWAARD - Aanstaande zondag 26 augustus vindt Mixtream Festival weer plaats. De opbouw is woensdag van start gegaan. Op de valreep wordt er een interactief onderdeel toegevoegd aan het terrein: bezoekers kunnen meebouwen aan de Mixculptuur. De festivalorganisatie is erg enthousiast over het muziekprogramma waar onder meer Herman Broods band Wild Romance, hardcore-DJ Charly Lownoise, populaire rapper Jacin Trill, hitmachine $HIRAK en het Afro-Caribische Kuenta i Tambu op staan. Zoals altijd is Mixtream gratis toegankelijk voor alle leeftijden

Materiaal in de Mixtream-kleuren blauw, magenta en geel is ingeslagen om zondag een kunstwerk te bouwen. Festivalgangers worden gevraagd hun creativiteit te uiten en mee te bouwen. Hoe de Mixculptuur eruit moet komen te zien staat niet vast. Goede en rare ideeën zijn van harte welkom!

Mixtream Festival wordt gehouden van 13:00 tot 22:30 in het Rosarium Park in Heerhugowaard. Het gebruik van pinnen in plaats van betalen met contant geld wordt erg op prijs gesteld.

Kijk hier voor meer info over Mixtream Festival 2018.