NOORD SCHARWOUDE - Partycentrum Concordia organiseert vanaf eind oktober drie evenementen onder de noemer ‘Live@Saturday Night’. Drie Nederlandse tribute-bands zullen een ode brengen aan hun favoriete artiesten.

Op zaterdag 27 oktober geeft de Zuid-Hollandse David Bowie coverband ‘Thin White Duke’ de aftrap. Een feest der herkenning, alle bekende Bowie-hits komen voorbij. De zanger van de band lijkt niet op Bowie. Maar hij kan gerust een ‘sound a like’ genoemd worden, zo dicht benaderd zijn stemgeluid dat van wijlen Bowie himself.

Zaterdag 24 november komen de fans van de legendarische band TOTO aan hun trekken. Touch of Toto is een Nederlandse tributeband, die het werk van Toto speelt. Een acht-koppige band die de songs van Toto met een bezieling en een groove brengt zoals dat ook moet gebeuren. Dankzij o.a. dubbele keyboards, percussie en veel zangstemmen in de band weet Touch of Toto de ziel van de nummers van Toto te raken.

Zaterdag 15 december is de beurt aan de Tribute to the Blues Band, waarvan de bandleden uit de regio komen. Zij verzorgt een gevarieerd muzikaal programma, waarbij vele bekende blues(rock)nummers langskomen. Verwacht geen avond met uitgerekte, slome bluesnummers… Bereid je alvast voor op een swingende avond vol met blueshits. Denk hierbij aan artiesten zoals Robert Johnson, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Eric Clapton, BB King, Jeff Healey, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Gary Moore en andere blueshelden. Ook werk van Nederlandse bodem zit in het veelzijdige repertoire, met nummers van o.a. Brainbox, Flavium, Focus en Cuby & The Blizzards. Ook hedendaagse ‘helden’ zoals Joe Bonamassa en John Mayer komen aan bod. Een volwaardige ‘Tribute to the Blues!’

Entreetickets kosten slechts een tientje en zijn verkrijgbaar bij Primera Langedijk, Primera Heerhugowaard en bij Concordia zelf. Via de website www.partycentrumconcordia.nl kan je de kaarten ook online bestellen. Partycentrum Concordia Dorpsstraat 578, 1723 HJ Noord-Scharwoude (0226 750748).