HEERHUGOWAARD - Afgelopen december heeft André Hazes een leuke en uitdagende kroegactie online gezet. Dancing-Partycentrum Marlène heeft alles uit de kast gehaald om een te gekke en leuke video te maken om een optreden van André Hazes te winnen!


Vandaag werd de winnaar bekend gemaakt en met deze video heeft Marlène de actie gewonnen. Intussen is de video al talrijke malen bekeken en gedeeld. Dat zullen er natuurlijk nog meer worden nu Marlène de prijs heeft gewonnen.

Eigenaar Ad Molenaar is super blij met deze geweldige prijs en gaat er uiteraard een groot feest maken met André Hazes! "Ik wil de mensen bedanken die hebben meegeholpen met deze video: Hans Groenland, Jacco Silver, Bart van Veen, Henk Naber en Danny van Dijk, Robbert van der Steenhoven, Sander Schoon, Ger van de Gragt en natuurlijk het publiek die bij de nieuwjaarsborrel aanwezig waren! Super gedaan en ik ben echt blij met het resultaat, dat je dan ook nog wint, dat is toch fantastisch?!"

Wanneer Hazes langs komt moet nog bekend worden, de entree zal gratis zijn! Hierop moet natuurlijk nog worden nagedacht hoe dat goed in zijn werk zal gaan om teveel drukte te voorkomen.

Het bericht van André Hazes op Facebook:
"Lieve mensen ... we hebben een winnaar uitgekozen; Dancing-Partycentrum Marlène wat hebben jullie een te gekke video gemaakt, Ik kom jullie opzoeken en wij gaan een feestje bouwen 🎉. groetjes Andre #MaarWijGaanDoor"