SINT PANCRAS - Na weer een jaar van hard werken is het de familie Van Veen weer gelukt om genoeg werk te creëren om er een kerk mee te vullen. Zij zullen met de beelden, schilderijen exposeren in het mooie pittoreske NH-Kerkje, voor de bewoners van Sint Pancras “de Witte Kerk. “Wij proberen er weer een mooie expositie van te maken, en het geheel weer sfeervol in te richten”. zegt broer Loet.

Ton: “Het was wel even een spannend jaar voor ons, het was echt afwachten wat er met de kerk zou gebeuren! Deze is dan ook kort geleden verkocht aan een particulier, die gelukkig in samenspraak met het bestuur, de ruimte gaf om te mogen exposeren!

”Ook dit jaar hebben wij er weer heel veel nieuwe werken bij, sommige hebben zich weer uitgeleefd in ander materialen zodat er weer heel divers werk is te zien! Ik zou zeggen komt allen kijken en laat u verbazen naar deze kunstzinnige familie.

Iedereen is van harte welkom tijdens het tweede weekend van de nazomerfeesten op zaterdag 14, tevens monumentendag, en zondag 15 september en kan komen genieten van diversen olie/acryl en aquarel schilderijen, aluminiumcementbeelden maar ook bronzen en giethars beelden.

Op zondag is er live achtergrond muziek verzorgd door Suus Harpenau, muziek voor echt iedereen.

U vindt de Ned. Herv. Kerk(Witte Kerk) aan het Kerkplein 1 te Sint Pancras.

Openingstijden ; zaterdag 14 september en zondag 15 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.