ALKMAAR - Voor het 4e achtereenvolgende jaar wordt er in het tweede weekend van juni het leukste dance event georganiseerd van Alkmaar en omstreken. Wat de eerste 2 jaar begon als Fuse, is vorig jaar overgenomen door Beatcoin festival wat uiteindelijk heeft geresulteerd in Devotion Festival Outdoor.

Met 6 stages en meer dan 50 dj’s pakken we nog “dikker” uit dan vorig jaar. Houd je van House,
Harder Styles, Urban, Eclectic, ga je voor 80’s/90’s (Guilty Pleasures), EDM/Trance of wordt het toch de heerlijke beat van Deep House en Techno? De onderstaande hostings partijen komen alvast met enkele toppers naar buiten om je een voorproefje te geven wat je allemaal kunt verwachten op 15 juni op de Olympiaweg in Alkmaar.

Ruben Vitalis gaat dit jaar de Dance Villa stage hosten en komt met ijzersterke namen zoals
Kris Kross Amsterdam, Housequake (roog b2b Erick E), La Fuente, Shermanology (live act) en natuurlijk Ruben Vitalis in eigen persoon. Een House beleving om nooit te vergeten!!

Voor de “Harder Styles” gaat het dit jaar los op de stage van Rebl city die in het leven is geroepen door frontman Outsiders. Naast zijn eigen skills gaan we ook luisteren naar Darkraver, Adaro en Korsakoff, complete mayhem!!

Barcode host alweer voor het 4 e jaar een stage, een partij van het eerste uur die altijd vol passie en overgave zich inzet om er een fantastische dag van te maken voor de mensen die van Urban en Eclectic houden. Zeg je Barcode, zeg je Team Rush Hour maar naast deze toppers kun je ook genieten van Freddy Moreira, Childsplay en Firstman, dat belooft wat!!

De jaren 80/90 zijn niet weg te denken uit onze muzikale geschiedenis en dit is ook precies wat
Sweet Le Freak gaat laten terugkomen op zijn stage. Met heerlijke Guilty Pleasures gedraaid door onder andere DJ Jean, Billy the Kit en master mixer Ben Liebrand wordt het een dag van herkenning.

Dus trek je Aussie en beenwarmers aan en show je jaren 80/90 moves!!!

Naast de maandelijks terugkerende feesten georganiseerd door 7th Heaven Events zal deze
organisatie ook de gelederen van Devotion Festival komen versterken. Met Asino, Artento Divini, MEM en Quintin alvast wat namen van dj’s die bij deze feesten voor hogere sferen zorgen en dat ook zeker gaan doen op de 7th Heaven stage!!

Terug van weg geweest is de Techno stage. De Weerwolven is bezig aan een keiharde comeback en daarom pakken zij ook heel dik uit met internationaal gerenommeerde dj’s zoals Noir, Thomas Schumacher en Ramiro Lopez. Niet alleen de dj’s zijn van naam, ook zullen de stage en aankleding weer als vanouds zijn, be surprised!!

Naast al dit muzikale geweld zullen we je versteld doen staan wat er allemaal nog meer aan entertainment zal zijn op Devotion Festival. Vanaf de entree tot aan de stages, van foodcourt tot bar, continu zal Devotion Festival je versteld doen staan.

Devotion betekent “toewijding” en dat is nu precies wat wij als organisatie willen uitstralen. Aan de hostingspartijen en organisatie zal het in ieder geval niet liggen dus koop nu je ticket en wij zien je 15 juni in Alkmaar.

Devotion Festival Outdoor, dedicated we are!!!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hsTmtXCEhrg