HEERHUGOWAARD - De komende weken starten bij Cool kunst en cultuur weer diverse creatieve cursussen. Van kliederen en bouwen tot improviseren op het toneel en experimenteren met verf, krijt en potlood; voor iedere leeftijd, interesse en niveau zit er wel iets bij.

Kleuters
Heb jij ook zo’n creatieve kleuter? Tijdens de Kunstklas (startdatum woensdag 18 april) kunnen kleuters eindeloos knutselen, kliederen, kneden en bouwen in ons atelier. In 10 lessen maken de kinderen spelenderwijs kennis met verschillende materialen, technieken, kleuren en vormen.

Kinderen
In de theater- en musicalcursussen van Cool leer je hoe je een verhaal kunt vertellen op het toneel. In de Musicalklas (startdatum dinsdag 13 maart) maken kinderen (6 t/m 12 jaar) kennis met alle aspecten die bij musical komen kijken. Leer zingend dansen, dansend toneelspelen en een lied zingen als een verhaal! Een dag later gaan we van start met de Theaterklassen (6 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar) waarin kinderen leren hoe ze hun lichaam, mimiek en stem kunnen zetten om verschillende personages te spelen, en leren ze improviseren.

Volwassenen
Volwassenen kunnen vanaf maandag 9 april gedurende tien avonden experimenteren met verschillende materialen, vormen en technieken tijdens de cursus Beeldhouwen & Keramiek. Ervaring of niet, aan het eind van de cursus gaat iedereen met een mooi beeld naar huis!

Ten slotte start op woensdag 18 april weer een nieuwe cursus Tekenen & Schilderen. Stilleven, landschap, portret of abstract werk; alles is mogelijk in Atelier Cool! Experimenteer met verschillende materialen zoals verf, krijt en potlood en leer ondertussen alles over kleuren mengen, compositie en perspectief.

Ga voor meer informatie en inschrijven voor een van de cursussen naar www.coolkunstencultuur.nl of kom langs bij onze servicebalie.