HEERHUGOWAARD - Geweldig nieuws is er te melden voor Bevrijdingspop Heerhugowaard. Tijdens de komende 8e editie komt de populaire formatie DRUKWERK naar Heerhugowaard.

Deze band was natuurlijk niet weg te denken uit de muzikale jaren tachtig en compleet met het “wel’ bekende rode petje verwierf Harry Slinger bekendheid als zanger van de popgroep DRUKWERK dat onder meer met het nummer Je loog tegen mij wekenlang op de eerste plaats in de hitparades stond. Daarna volgden meer hits als Wat Dom, Marianneke, Pappa, Schijn ’n lichie op mij, Hé Amsterdam, Lijn 10 en Carolien. En het leuke is dat ze nu gratis te bezoeken zijn op 5 Mei op het Raadhuisplein!

Tijdens deze boordevolle dag wordt een divers programma geboden voor jong en oud publiek. Naast het muziekprogramma is er op het raadhuisplein ook een oldtimershow en een kofferbak en rommelmarkt en komt er een draaimolen en zijn er kinderactiviteiten zoals schminken en ponyrijden.
De gemeente Heerhugowaard en stichting NUT ondersteunen dit culturele initiatief en natuurlijk zal ook dit jaar het ‘bevrijdingsvuur’ branden op het podium en zal geopend worden door de burgemeester van Heerhugowaard Bert Blase. Leden van de atletiekvereniging HERA halen het vuur traditie getrouw op vanuit Wageningen, en zij zullen begeleid gaan worden door diverse legervoertuigen.

Verder treden deze dag op: Janssen & Janssen, MAAS!, Andre Boekel, Memphis, Lianne Kenter, DJ Bobby E, en Joost de Vries

Om 11.00 wordt er begonnen met de kofferbak en rommelmarkt, mocht u hier nog aan mee willen doen is dat mogelijk via de website www.bevrijdingspophhw.nl of via tel.nr. 0652433753.

Het gratis te bezoeken muziek evenement is op zondag 5 mei van 10.30 tot 21.30 op het Raadhuisplein.