ALKMAAR - Podium Victorie presenteert een gloednieuwe hiphopavond genaamd ‘Plankgas’! Een avond met de beste live-artiesten en de lekkerste beats van dit moment. Op 18 oktober vindt de eerste editie plaats met niemand minder dan Snelle, Leafs en DJ Trobeats!


Line-up
Tijdens de nieuwe hiphopavond Plankgas kun je samen met je vrienden genieten van de tofste live artiesten en de lekkerste beats. Op 18 oktober staat niemand minder dan hiphop sensatie Snelle op het podium. Met zijn gevatte observaties, nuchtere coolheid en scherpe humor heeft hij Nederland in no-time aan zijn voeten gekregen. De rapper is bekend van hits als ‘Scars’, ‘Plankgas’ en ‘Reünie’. Met deze laatste track behaalde hij vorige week een nummer 1-hit. Vorige week verscheen ook de single ‘Lippenstift’, een samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank.

Leafs is de jongst getekende artiest op Noah’s Ark. Zijn laatste single ‘Location’ is geproduceerd door Monsif en staat inmiddels in behoorlijk mooie Spotifylijstjes, zoals Woordenschat en Domme Jeugd. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Niemand minder dan Trobeats draait plaatjes deze avond, producer van onder andere Ronnie Flex, Sevn Alias, Jacin Trill, Snelle, Boef, Josylvio, Chivv en ga zo maar door!

Tickets & Info
Plankgas ft. Snelle, Leafs & Trobeats vindt plaats op vrijdag 18 oktober. De deuren zijn vanaf 19:00 geopend. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl vanaf €9,95. Alle leeftijden.